Snälla. Bli en idiot som övertygar mig

Jag är faktiskt en väldigt vacker själ. Jo. Jag vet. Jag är en elak jävlel. Det är inte det. Men jag vet om det. Till skillnad mot så många andra elaka, fula människor som tror att de gör rätt. Så jag vet om att jag är elak. Men jag försöker faktiskt göra det rätta. jag försöker vara snäll även om det inte lyckas så många gånger. jag försöker respektera min medmänniska även om jag föraktar alla som inte tycker som jag. Jag vill väl även om det sällan blir bra. Det allra värsta är att jag ser mig som lite bättre än alla de som inte försöker. Men jag kan inte älska dem. Jag kan inte ens respektera dem. Men jag vill. Och det är väl en hel del värt i ett samhälle där ingen ens försöker tänka att andra kan ha andra tankar än den egna?

Jag gillar hårdingar. Nä. Inte Dirty Harry. han är ett bevis på att vårt samhälle är fel. Men Clint Eastwood är däremot ett bevis på att vårt samhälle inte kommer falla samman än. Han gjorde det för pengar och han gjorde det för att han kunde. men Broarna och Bird bevisar att man kan vinna över pengar bara man tjänar tillräckligt och gör något bra av dem. Elvis. Sinatra. Lennon. Morrisey. Kent. Allt det där visar för mig att man kan vara elak och ändå ha hjärta.

Israel bevisare däremot för mig att man kan utstå en av historiens värsta övergrepp och bli Fritz. Hans förklaring till sina hemska brott är att han inte blev älskad när han växte upp och det är väl dt samma med Israel. Samma med Al Caida. Al. Bror till Susann Caida. Vet, felstavat men rätt. För. Hat föder hat och vi måste sluta hata. I landet världen så hatar alla dom som kostar pengar. Skit samma om det är Wanja eller mig. Vi tar emot det vi får. Men vi, ni, du får inte sluta ge. En historisk person. Jesus, slängde ut månglarna från templet. Dt kan jag tro på. iNTE FAN VAR han guds son för gud finns inte. Men han gjorde nått rätt.

Du. Nu ska jag sluta reta dig. För nu är du förbannad. Men snälla svara. jag är så trött på tystnaden. sVARA. Håller du med mig eller inte? Och varför?. Låt oss ha en dialog? Men glöm inte. Jag är en elak jävlen och troligen kommer jag kalla dig idiot om du inte håller med mig. Om du inte överraskar mig och kommer med bra argument varför jag har fel det vill säga. fast då kallar jag sig säkert idiot med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback