When the rain falls

Ja. Kanske man skulle låtsas att man hade ett jobb att gå till i morgon och gå och lägga sig. Kanske en smula läsande. Lite mental onani. Men först får väl diskmaskinen gå färdigt. Det vore ju dumt att låta den stå på reservström resten av natten och skita ner hela Asien med smog eller vad det nu är de har där som får den att leka Micke Jackson. Ni vet de där maskerna man ser att de har i vart den nu är. Ja just det. En vit pappersbit framför näsan gör ju att allta föroreningar försvinner. Så klart.

Nä. Jag gör min plikt. Jag sitter uppe tills diskmaskinen är färdig så att jag kan stänga av den innan jag somnar en gnutta. man vill ju liksom inte lämna en smutsig värld till sina barnbarn. Det är väl därför vi ska ha kvar kärnkaften. För den har ju liksom den fördelen att man inte ser skräpet som blir. Det grävs ner i berget och sen så finns det inte längre. Vi har ju ändå världen säkraste berggrund.

Va sa du? Jordbävning i skåne för några månader sedan? Jo. Men det var ju bara en sån där liten. Plus att vi inte gräver ner det i skåne. Det går ju inte bland en så massa människor. Nä, ner med det i Norrland eller nått sånt ställe som ingen bryr sig om ändå. De har så mycket snö så det håller nog det hela på plats.

Nä som sagt. Jag gör minsan vad jag kan. Släcker för det mesta på toan efter mig. Sänker värmen på sommaren till behagliga 20 grader och inte en grad över 18 på natten. Funderar på att köpa strömsnåla lampor. om de bara inte vore så dyra. Åker bara bil när jag absolut måste. Som när jag tar taxi till krogen och så. Annars åker jag buss. Eller, tja. går. Jag går bland annat ut med soporna flera gånger i veckan och då har jag även källsorterat. Så jag gör allt mitt.

Men kära du. Inte kan vi sitta här och slösa en massa ström medan datorn äter upp elen för oss. Så. God natt. Eller i alla fall god kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback