Att endast ge det allra bästa av sig själv

Jag ska raka min själ. Skära bort allt som sticker och svider och kliar. Jag ska kamma min ande, lägga saker och ting tillrätta. Allt för att min vackra, kloka kvinna ska slippa få rivsår i sin kärlek till mig.

Jag ska bada mina tankar, rena dem från ångest och oro. Tvåla in mitt inre och skölja bort allt det smutsiga fula som förvrider min kropp och mina ord. Jag gör det för mina barn, för min mor, för min kära katt och den svarta vackra hunden och för mig själv. Men mest gör jag det för att vara värdig kvinnan med de långa benen och de spelande läpparna.

Jag ska löddra in mina kinder och försiktigt raka bort det hår i mitt ansikte som inte ska vara där. Så att kinderna blir alldeles släta för att de ska smeka insidan av min gudinnas lår.

Jag ska. Jag ska, jag ska. Jag ska tvätta mina kläder så att de doftar friskt och så att min skjorta blir bländande vit under min kavaj, så att kvinnan kan gå bredvid mig med sin hand i min utan att skämmas.

Mina rum ska jag damma och golven ska jag torka så att parketten är värdig hennes fötter. Allt ska jag göra för att släpa ut allt fult och vindt i mig och omkring mig. Jag ska skala fram dem man jag egentligen är för att visa henne och hoppas att hon älskar det hon ser.

Jag ställer mina tankar på vidöppna fönster för att blåsa bort elaka drömmar och kvarhållna tårar. Jag ska ansa mitt liv tills det blir något jag kan erbjuda utan att skämmas.

Det ska jag göra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback