Mitt i arbetet att bli en Gud

Jo, Jag har nog snöat in på det där med en vän som dömt mig utan att ha koll på läget. Jag vet. jag vet även att jag har prövat hans tålamod. Men det vore gott att bli dömd för det jag de facto gjort och inte det jag sägs ha gjort. Förutom att det hade varit trevligt att någon som kallar sig vän går förbi en avsimmad vän och kollar läget och om vännen behöver hjälp. Men sånt är inte livet, inte på riktigt. Faen. jag kunde legat där och mannen jag kallat min bästa vän knatade förbi och skämdes för mig.

Men. Men men men. Egentligen så spelar det ingen roll. Alls.

Jag har efter att ha vandrat i öknen som de säger hittat mig själv. Det betyder inte alls att mina problem är över eller att jag är felfri. Men jag vet vad som måste korrigeras. Däremot så har jag vara en vag aning om hur jag ska göra det. Min lust för livets fula sidor är allt för stor. Alkohol, kvinnor, svek och lögner och våld. Men jag ska komma ifrån det där. För jag vill det. Inte för att jag måste men för att jag vill.

Så all min ångest, alla mina kval, alla mina synder och all min lätja har lett mig till svaret.

Nu fattas bara resten.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Försök me att vara en vän själv!!!

2009-11-08 @ 00:14:39
Postat av: WoB

Helt sant. jag försöker och misslyckas och försöker igen. Någon gång ska jag lyckas. Men det är sant att jag är en misslyckad vän nu. Helt rätt.

2009-11-08 @ 00:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback