Ordets makt över köttet. Kallas reklam

Men är det inte så att orden är det som gör att vi kan kopplas ihop? Ja, förutom sex då. Utan ord kan vi bara knulla men det blir liksom inte så mycket mer. Kanske rensar vi pälsen på varandra, den lilla ynkliga vi har. Men säg den kvinna som inte har hår där en människa, om nu en människa inte är ett djur ska ha det. Männen behöver jag väl inte ta upp eller? För böhfelen, vi män har hår där inte hår borde vara och dessutom avsaknad av hår där det borde vara hår.

I lika fulla fall. Orden. Jag fick en verbal total utskällning häromveckan. "För dig är allt ord". Sade hon. För det brukar vara honor som skäller. Männen slår möjligen och bara där ser vi vem som är smartast. Det roligaste med den meningen är att männen fortfarande inte fattar något av den.

Men för mig ÄR orden allt. Jag kan se en riktigt ful kvinna och bli kär för hennes ord. Nej, jag är inte något annat än en libertan. Så klart inte. Utseendet går alltid före allt annat. Nu menar jag att det är det som visar sig först. Men försök prata med ett utseende. Funkar liksom inte. Den bästa varianten är väl att leta upp någon som är vacker, klok men inte så klok att den förstår att jag är ett nerköp oavsett vilken våning du startar på.

Så ska jag göra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ord är viktiga om det finns någon elemenär innbörd!

Jag har vidhållet ordens förbannelse..men jag lägger stor vikt på dom ännu!

2009-11-21 @ 00:10:12
Postat av: Anonym

Kärlek handlar om dina vibbar, inte utseende eller nått ytligt.Kärlek kommer till en,när man behöver det som mest!

2009-11-21 @ 00:12:43
Postat av: Anonym

dina tanka är bortom allt, skriv en fröding!

2009-11-21 @ 00:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback