Ännu en idé-

Jag har en lösning till. Den här gången på ett riktigt problem. I alla fall som jag ser det. På Fejan har jag givetvis gått med i en grupp som heter "SD har fel". Nog fan finns det folk då som tycker "inte hela tiden". Alltså. Människor som jag respekterar och som jag trodde hade någon form av tankeförmåga säger detta. Nu säger kanske någon av den här sorgliga bloggens läsare "men det är ju sant ju".

Jo. Men där kommer min idé in. Låt SD regera i 8 år. Helt utan krav på att behöva tänka på något annat än sitt partiprogram. Köra racet fullt ut. Blåsa på. LÅT SD REGERA OSTÖRT! Sen kan vi prata igen.

Problemet är ju att då kan vi inte längre prata. Jo. Om vi kan bevisa att vi är något som inte finns i det här landet längre. ÄKTA svenskar, vad fan nu det är. Vi slänger ut pizza, kebab, kåldormar, whiskey, kaffe, potatis, Göta älv, kiosker, glass, ja, låt oss till och med slänga ut den tyska julgranen.

Vi slänger ut alla jäkla djur som jobbar inom äldreomsorg, som kör bussar, som håller affären runt hörnet öppet, de som spoar våra gator och städar toan på Djursholm. Kvar ska det bara bli vitt, klokt och män. Alltså. Kvinnorna får väl vara med. Men inte på riktigt.

Sen har vi ju de där jäkla arbetarna. Dom tar vi bort. Kvar blir verklighetens folk. De som spelar roll. Själv är jag man, vit, har anor på min faders sida som är dolkumenterade till 1560-talet, är högskoleutbildad. Men tyvärr. Jag ryker. En halvblatte är vad jag är. För att inte tala om vek. Sjuk och vek. Kostar pengar. Ingen verklig människa. Ingen Astrid Lindgren skulle skriva om.

Så kvar blir det väl du då. Du och några till. Sen kan ni sitta där och gnaga på ett köttben och funder hur fan ni ska sälja era getter till någon annan än grannen hundra meter bort och ven som i hela fridens namn ska städa toan.

Men inga muslimer. Inga judar. Inga homofiler. Knappt några kvinnor. Ingen som vet något. Ingen som luktar svett.

Ok?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback