Hejhopp och ...

Hejhopp och det ena med det andra. Trudelutt. Tänk så mycket lättare allt blev när man fick lite medkamenter, solen skiner, man har sovit som ett barn och förkylningen har gett sig av med svansen mellan benen. Kärleken sprakar och banne mig om jag inte är på väldig gott humör. Lysande.

Hela världen sitter på FB. Märkligt hur något kan ta över tid och liv på det där sättet. Nu är det inte barnen som man får säga åt att gå ifrån datorn, det är snarare barnen som får säga till sina föräldrar. Strange days indeed.

Dagen har varit mycket bra. Väldigt bra till och med. Lugn och skön och jag har mått bra hela dagen. Visserligen lånade min kära son ut 500 kronor till mig så jag kan kvittera ut den där tobaken jag beställt. Men ändå. En bra dag.

Sen körde det ihop sig. Jag har som en del redan förstått redan träffat en spännande kvinna och det ser väldigt lovande ut även om jag på intet sätt kan säga att vi har något förhållande eller så. Men i morgon ska jag hem till henne och hennes barn för att äta taco och umgås och det måste jag erkänna att jag ser väldigt fram mot.

Problemet är ju bara det att en anna person som varit en väldigt kär person för mig har ballat ur totalt av detta. Jag förstår ingenting eftersom hon själv hade ett förhållande redan dagen efter att vi gick isär. Logiken haltar minst sagt.

Men men. Det där är inget jag varken kan eller orkar bry mig om. Jag har ingen som helst lust att leva lite totalt ensam för att någon som har en egen partner inte kan acceptera det. Så det blir som det blir.

Men nu ska jag sova lite. Det blir en spännanden dag i morgon som jag ser väldigt mycket fram emot.

Puss på er alla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback