Låt mig ligga med din syster

Mitt i allt så får jag en känsla av att jag skulle vara glad över att kopulera. Med nästan vem som helst av kvinnokön. Med ett kvinnokön. en sten, ett träd, en bil eller kanske en brunett. Men så kommer jag på att jag inte orkar. Alls.

Men bli kär vill jag nog bli. Att sluta andas vågar jag inte våga. Lobotomi är ett fult ord men en vacker tanke. En spik rakt upp i pannloben. Snart och strax. Snyggt och utan att det blöder. Upp, låt näsan bli din port till livet. Jag har gjort det där, för någon växte där uppe i min pannlob. En cell blev flera och allt luktade mint. Men de drog ur den där mentala snorattacken. Sedan dess är jag tacksam. My arse. Inte alls.

Det spelar ingen roll om man dansat på gravens rand en eller tusen gånger. Livet tar slut när det gör det oavsett om man gillar det eller inte. Under tiden så kan man vara lycklig, olycklig eller mig. Jag har valt att vara mig. Ditt val skiter jag i. Du kan vara vem fan du vill. Helst så vill jag ligga med dig och om du är man din syster. Sov din jävel. Sov.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback