Reflexen som försvann

Sådär ja. Nu har jag och Kita, hunden, varit i Knalleland med. Resan in till staden gick ju bra, gott om plats i den bussen. Från stadskärnan till Knalleland var det lite värre. Försök att få en dunderstor hund att inte nosa på alla intressanta som sitter i sätena. Inte helt lätt men det gick det med. Väl i Knalleland väntade min äldsta son som fick bekanta sig med Kita och därefter vakta henne lite medan jag sprang in i Storknallen för att leta lite saker till mina djur.

Anledningen till att äldsta sonen fick rycka in var att jag inte tyckte det kändes bra att låta Kita sitta ensam utanför affären nu när så mycket är nytt för henne. Resultatet blev en glad och snäll hund, en stolt och glad son och en matskål, en tuggring och en reflex till Kita. Egentligen hade jag tänkt hitta en reflexväst men jag visste inte storleken riktigt. De hade inte "xxxl".

Resultet blev ett ynka reflexhalsband som genast försvann in i den tjocka pälsen. En av de sämre affärer jag gjort.  Men lite kul var att att höra en man som gck förbi mig och hunden medan vi väntade på sonen. "Oj, en björn", sade han till sin fru. Kita är stor. Helt klart.

Men i vilket fulla fall. Nu är vi hemma igen, mätta allihopa, katt, hund och husse. Nu är det bara kvällpromenixen kvar sen ska jag sova som om jag aldrig sovit tidigare.

Kommentarer
Postat av: Irene Sjöberg Hild

Du är bäst, tack för att du verkligen tar väl hand om denna underbara hund. Jag gjorde för en gång skull rätt beslut. Tack Jonas för att du är.... Kramar till er alla

2010-02-11 @ 22:37:52
Postat av: WoB

Det är snarare jag som ska tacka för förtroendet. Jag gör mitt bästa :-) Precis nu ligger hon bredvid mig på golvet och sover. Snarkar som en gammal gubbe :-)

2010-02-11 @ 22:42:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback