Bland skruvar och gummipluppar

Usch vad pinsam. Jag ringde till Myrorna om att jag inte kan hämta soffan idag och de var väl inte helt förtjusta. Men jag fick uppskov till måndag i alla fall. Så nu kan jag kicka bak och bara vara i några minuter. Sen får jag börja jaga folk igen.

Men förövrigt, förutom det där då, så är livet så gott det bara kan vara en dag när året är precis nytt och ligger framför en som ett oskrivet blad. Det där kaffet var inte fel alls. Men nu är jag lite rastlös, så alldeles snart, om en liten stund, ska jag banne mig sätta igång och städa lite. Tror jag. Eller om jag lägger mig och läser lite. Det spelar ingen kvitta roll liksom.

Jag har i ett anfall av verksamhetslusta skruvat isär min gamla mobil. Tänkte att jag kanske kunde hitta något som var löst och som fixade att displayen är sönder. Det gick sådär. Nog hittade jag något löst alltid. Faktum är att nu är hela mobilen lös. Det är fascinerande hur många delar det finns i en liten mobil. Många kontakter, små gummipluppar som ramlar över hela köksbordet och sen ska vi inte tala om alla skruvar. Om jag någonsin får ihop den där mobilen så är det jag som genast utmämner mig själv till tekniskt geni. Men jag tror att jag slipper det där epitetet.

Så nu ska jag nog pilla lite med det där. Lite balsam för själen liksom.

Men först. En kopp kaffe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback