Alla dessa färger.

Tänkte lite på den här senaste färgdebatten som rasat i media. Ni vet där trädslaget tyckte en sak och sedan tyckte det var dumt att hon tyckte det och sedan tyckte att hon hade tyckt rätt rätt från början men att problemet är att det är valår så då får man inte tycka saker som hon tyckte var så där rätt från början.

Idén är att alla som röstar ska ha på sig en tröja med en speciell färg för partiet de röstar på när de går till vallokalen och resten av veckan eller månaden eller året eller så efteråt. Typ en rosa för kommunis... eh, Vänsterpartiet, en brun för nazist... Sverigedemokraterna, kanske en blå för Reinfeldt eller en grön för Wetterstrand. Det här med valhemligheten är ju bara sååååå föråldrat. Eller?

Det skapar ju bara otrivsel när folk håller en massa hemligheter för varandra. Tycker jag.

Eller så ska både jag och Lönn eller vad det nu var för träd sluta dricka alkohol innan vi pratar. I alla fall jag. Fast hon dricker nog inte alls. Kanske. Tycker jag. Men om någon blir arg för att jag tyckte nått så säger jag bara att jag inte tyckte det jag tyckte och förresten är det valår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback