Bara lite svammel

Sådär ja. Då har jag ändrat tiden för Chips vaccinering till på fredag. Det är då jag får pengar. Hunden ska till veterinären nästa vecka för att få ett intyg för försäkringen och samtidigt kollas lite allmänt. Jag känner redan hur fattig månaden kommer att bli. Men vad gör man inte för sina djur?

Själv ska jag teraperas nästa vecka med. Här är det full rulle i hälsans tecken. Vi kommer bli tre praktexemplar allt vad det lider.

Vi var ute och gick innan, en halvlång promenad. Kita gick precis så som hon ska. Lugnt och stilla bredvid mig, höll min takt precis. Igår bråkade vi rätt mycket om det där. Hon drog lite hit och dit. Men som tur är så har jag all tid i världen. Envis kan jag vara med, även om hon är rätt envis hon med. Men varje gång hon började dra så stannade jag bara. För det har jag läst någonstans att man ska göra. Efter ett tag så började det koppla för henne att om hon drog så kom vi ingenstans. Tjurig var hon, blängde på mig, men det fick hon göra.

Idag var det inga som helst problem. Kopplet hängde löst där vi gick. Men att låta henne gå okopplad skulle jag aldrig göra, för hundstackaren är så fruktansvärt distraherad. Så fort något roligt händer så ska hon fram. Men i skogen får hon ränna fritt. Nu alltså. Sen är det ju koppeltvång även i skogen så då får vi väl hitta någon annanstans.

Nu ska jag ta en liten tupplur efter maten. Vi låg rätt bra alla tre i sängen, men så ringde de från veterinären precis innan jag somnade så nu ska jag börja om. Städningen tar jag i morgon. Ikväll ska Kita få duscha igen. Hon är alldeles smutsig och tovig på magen och har fullt med sand i pälsen. Hon drar in enorma mängde smuts nu när snön smälter och all gammal sand och grus kommer fram. Ingen idé att städa innan hunden är ren. Ja, dammsuga får jag ju göra, men det gör jag ju varje dag ändå så.

Nä, tupplur, sen ut igen och gå till affären för att köpa cigg. Dagen går sin gilla gång och det gillar jag.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Svammel är nog så roligt att läsa:Det är en bra blogg du har,kommer på mig flera ggr med att nicka igenkännande till mycket av det du skriver,lever både med ett gäng hundar(förvisso små)och en man med mångårig psykisk ohälsa.Hoppas att det går bra med djuren hos veterinären och att vi får ha många sköna dagar i solen.

2010-03-16 @ 00:34:49
Postat av: WoB

Jag kan bara tacka!!!!! Jag hoppas ju givetvis att bloggen är till nytta för någon förutom mig själv :-)

2010-03-16 @ 06:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback