Sommartid. Jävla påfund!

Tusan, jag kan inte avhålla mig. Det här med sommartid. Vad är det bra för? Vad ÄR det bra för? Och om nu en timma skulle vara bra. Varför inte slå till med fyra timmar? TÄNK vad kvällarna skulle vara ljusa länge.

Jävla dumheter. Kort sagt.

Jo, jag är allvarlig nu. Detta är inte WOB som säger detta. Jag, Bror Jonas Harald Carlzon tycker det är en sådan universal bluff att jag häpnar inför dess storhet. Många saker kan jag tycka om och förstå att andra tycker annorlunda och kanske inte alltid respektera deras åsikt men gå med på den. Men det här slår ju alla rekord.

Ingen jag vet är nöjd med det, ingen gillar det. Ingen förstår det. Likt förbannat gör vi, som robotar, samma sak varje år. "En timma fram på våren precis som att man tar fram grillen och en timma bak på hösten precis som grillhelvetet åker i skroten för att fanskapet har rostat". Eller vad man nu säger.

SÅÅÅÅÅ monumentalt dumt. SÅ otroligt dumt. Fan, varför trixa med timmar? Kan vi inte alla samsas om att dra tillbaka tiden 70 år? DÅ jävlar lyser solen mycket mer per dygn än annars?

För solen skiner väl efter klockan eller?

Eller?



SUUUUUUUUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Åsa

nej men se så inte vara sur nu,upp med mungiporna,så våga dig på ett litet leende...Kan väl bara hålla med om att det är rätt meningslöst.Enda bra är när man jobbar denna natt för det går så mycket fortare.Är du sur fortfarande??

2010-03-28 @ 00:49:02
Postat av: WoB

Nä jag är väl rätt glad av mig även om det inte syns här i den här världen. Men när det gäller sommartid? Fattar fan inte och om jag inte fattar så blir jag sur. Jag vill ha en förklaring, även om jag inte håller med så vill jag veta men det här vet ju ingen vad det ska vara bra för. :-)

2010-03-28 @ 00:52:45
Postat av: Åsa

Det är väl så det är med meningslösa saker.alla vet att de finns men ingen vet varför.Vet bara att det finns länder som skippat detta med sommartid så det borde ju landet Sverige kunna med.Men mannen i mitt liv påstår att det har med att man justerar tiden.Jag får nog justera honom tror jag.

2010-03-28 @ 12:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback