mIN MOJO arbeTar

Varför räcker jag inte till? För mig själv. Vad är det som jagar mig? Varför kan jag inte leva med mitt egna blod? Vad är det som gör att alla dagar utan tillsatser är så trista, så levande, så fel? Lugna ned mig, pigga upp mig, göra ner mig.

Lyssnar till Elvis, den trötta sävliga, drogade, feta, vackra Elvis. Älskar Elvis. Ett namn som har blivit ett ord. Elvis. Ett ord. Så vackert, har jag tyckt sedan jag var 7 år. Återkommer ständigt. Alltid. Allt annat som kommit efter har kommit just efter. Jag kan nästan känna doften av Brut. Smaken av Gatorade och känslan av hårfärg. Spänna bågen och krypa ihop där på golvet i Graceland och tänka att jag dör. Bita sönder tungan och veta att livet är över.

Sen ställer de sig på rad. ALLA de som jag tankar från. Lennon, Richards, Bukowski, Woodhouse, Gore och alla andra. De som kom efter. De som gör allt som jag vill vara. Sinatra.

Så man, jag, läser, lyssnar, finns. Tar åt mig och plockar på mig det som är bra. Allt från Einar till andra. Livet är för kort för att inte ta åt sig. Världen är full av kloka människor och jag är som en vampyr. Drar åt mig deras visdom och gör den till min egna. Blivande psykologer, hundälskare, gamla knarkare och andra gör mig till det jag är.

De och Elvis.

Promised LAND.

Kommentarer
Postat av: Åsa

Många tankar..Det är väl härligt med livet när man kan ta till sig människors livskunskap,att våga stanna upp och ta till sig det som människor faktiskt bär med sig vem det än gäller.Kan känna att det är en stark egenskap att ha.Livet är för kort för att inte leva det fullt ut,vi fick erfara det i torsdags då min svärmor omkom i en tragisk olycka.Så lev på sätt som du behärskar,fall inte för vad andra kräver av dig.jag vågar mig på att skicka dig en liten kram fast jag inte känner dig

2010-03-21 @ 13:45:52
Postat av: WoB

Tsck. Kan inte säga annat. För vad ska man säga när man sitter och tänker på sig själv när andra lider av att liv försvinner? Vågar mig på att skänka en tanke till er fast jag inte vågar.

2010-03-21 @ 13:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback